Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ewiva! / Maria Mazzotta

Ewiva! / Maria Mazzotta

Ha dupla a W, akkor biztosra mehetnek a Müpába látogatók: dupla világzenei élményben lesz részük. És ebből egy hangot sem vesz el, hogy valami jól hallható rokonság társítja a hazai és a nemzetközi produkciót! Sőt…!




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 19:30

Ezúttal az a mindent magával ragadó szenvedély a kapocs, mely egyaránt jellemzi Tóth Evelin és Maria Mazzotta énekét. Ha úgy tetszik, a szerelem… Ez áradt ellenállhatatlanul Tóth Evelin első, Csókoljon meg… című szólóalbumából - melyet Hamid Drake, Dresch Mihály, Fassang László és Lantos Zoltán közreműködésével készített -, ettől izzott Cseh Tamás és Bereményi Géza Eszembe jutottál című klasszikusának feldolgozása, és még sorolhatnánk… De most Evelin 2018-ban alapított triójára, az Ewiva!-ra kell figyelnünk, melyben két nemzetközi tekintélyű muzsikussal, a hegedűs Frankie Látóval és az ütős Mogyoró Kornéllal társult. Azt jelenti a nevük, hogy „hurrá!”, bár korántsem szorul megerősítésre az a lángoló muzsika, melyben éppúgy süt a fado és a magyar népzene melankóliája, mint a flamenco és a szefárd dalok tüze.
Maria Mazzottát a salentói pizzica-revival világhírű együttesében, a Canzoniere Grecanico Salentinóban ismerte meg a világ, de immár öt éve szólóban boldogul. Pályafutását kalandos együttműködések sora szegélyezi: Bobby McFerrin, Ibrahim Maalouf, Ballake Sissoko, Justin Adams, Goran Bregović, Roy Paci és Redi Hasa - megannyi jól csengő név. De egyik projektje sem volt olyan átütő, mint Amoreamaro című tavalyi albuma, melyet Bruno Galeone madagaszkári harmonikással készített. Olasz szerelmes dalokat vettek fel: vágyakozókat, reményteleneket, kisajátítókat és önfeledteket, a szenvedélynek olyan hőfokán, amelytől elakad a lélegzet, és amelyre az egyetlen szívbe találó kifejezés: a katarzis.

Ewiva!:

ének: Tóth Evelin
ütő: Mogyoró Kornél
hegedű: Frankie Látó

ének: Maria Mazzotta

Közreműködik:

tangóharmonika: Antonino de Luca

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!