Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ETA koncert

ETA koncert

Az ETA októberi bulijának üzenete a 80-as évektől kezdve napjainkig aktuális. Ha pedig szeretnétek megörökíteni magatokat az utókornak velünk együtt, akkor ott a helyetek, mivel Kövessy Róbert filmrendező fog a bulin forgatni. A színpadi látvány is ütős lesz, erről Király Iliász és Szűcs Márk gondoskodik!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 20:00

ETA koncert

Az ETA októberi bulijának üzenete a 80-as évektől kezdve napjainkig aktuális. A zenekar pedig nem egy lapáttal, inkább egy konténerrel pakol rá zenéjére, hogy az új lemez szerzeményei legalább 200 méter mélyre hatoljanak be a lelkekbe. A buli az újakon kívül arra is reflektálni kíván, hogy mi is az az 1980. Kik voltak azok, és most hol vannak, akik mertek akár a zenéjükön keresztül demonstrálni vagy helyet adni az efféle megnyilvánulásoknak. Az akkori punk vonulat kultikus zenekarainak több tagja is velünk lesz a színpadon, és együtt idézzük fel, milyenek is voltak azok az átkos 80-as évek. Ha pedig szeretnétek megörökíteni magatokat az utókornak velünk együtt, akkor ott a helyetek, mivel Kövessy Róbert filmrendező fog a bulin forgatni. A színpadi látvány is ütős lesz, erről Király Iliász és Szűcs Márk gondoskodik!
Találkozzunk a punk bölcsőjében, Óbudán!

A koncertre csak állójegyeket értékesítünk.
Műsoridő: 90 perc

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!