Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Esernyős Kertmozi-A remény másik oldala

Esernyős Kertmozi-A remény másik oldala

Wikström utazó ügynök, aki egyszer csak megunja a férfiingekkel való házalást. Hátat fordít munkájának és eddigi életének: nagyobb összeget nyer pókeren, és vesz egy éttermet, hogy a vendéglátásban próbáljon szerencsét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 9. csütörtök, 20:00

Esernyős Kertmozi- A remény másik oldala

Wikström utazó ügynök, aki egyszer csak megunja a férfiingekkel való házalást. Hátat fordít munkájának és eddigi életének: nagyobb összeget nyer pókeren, és vesz egy éttermet, hogy a vendéglátásban próbáljon szerencsét.

Khaled, a szír fiú egy szénszállító hajó rakománya közé bújva érkezik Helsinkibe. Kérelmét elutasítják, de az országban marad, és egy napon Wikström éttermének hátsó udvarában bukkan fel. A férfi munkát ad neki. Hamarosan szűkszavú, ám annál szorosabb barátság alakul ki az étterem dolgozói – a tulajdonos, a pincérnő, a szakács, a kutya – és a fiatal menekült között.

(Toivon tuolla puolen, finn film, finn, arab és angol nyelven,magyar felirattal, 2017, 100 perc)

Rossz idő esetén a filmet a Szindbád rendezvényterünkben vetítjük!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!