Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ÉS RÓMEÓ...ÉS JÚLIA...
7

ÉS RÓMEÓ...ÉS JÚLIA...

Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Összesen ketten jelenítik meg Shakespeare világát. Egy halára ítélt, halhatatlan szerelmi történet. Ám Nagy-Kálózy Eszer és Rudolf Péter nemcsak a szerelmespárt alakítják. Varázslatos játékukkal életre keltik egész Veronát. Testük egyben a díszlet is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 2. csütörtök, 10:30

...és Rómeó és Júlia..

Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Összesen ketten jelenítik meg Shakespeare világát. Egy halára ítélt, halhatatlan szerelmi történet. Ám Nagy-Kálózy Eszer és Rudolf Péter nemcsak a szerelmespárt alakítják. Varázslatos játékukkal életre keltik egész Veronát. Testük egyben a díszlet is. Gesztusok, mozdulatok fantáziadús jelrendszerével változnak egy pillanat alatt figuráról figurára. Öntörvényű, lázas száguldás, egy drámaköltő zseni kottája alapján.

Az előadást létrehozta:
Nagy-Kálózy Eszter Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Kiváló és Érdemes művész
Rudolf Péter Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Kiváló művész
Horgas Ádám

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!