Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


EGEREK
9

EGEREK

Mikó István - Kovács András Ferenc - Maráth Viktor:
Egerek
musical két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 15:00

T.S. Eliot megírta a Macskák könyvét. Ezt a versfüzért zenésítette meg Webber, ebből készült a világhírű musical, a Macskák. Kovács András Ferenc Kossuth-díjas költőnk pedig megalkotta az Egerek könyvét, melyben az egerek egy sajt körül tűnnek fel és elmélkednek az élet fontos dolgairól.
Akárcsak mi emberek, az egerek sem egyformák. Ahány egér, annyi jellem és történet.
Különös figurák jelennek meg előttünk, akikben akár magunkra is ismerhetünk. Az egerek dalait Mikó István komponálta, így született meg egy új musical, az Egerek.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!