Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ég az erdő - a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje

Ég az erdő - a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje

Az Ég az erdő album dalai személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarától. Az album CD formában 2020 őszén jelent meg a Gryllus Kiadó gondozásában. Ez a koncert lemezbemutatónak készült, de csak tolódott és tolódott és…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 8. csütörtök, 20:00

Most viszont eljött a pillanat és túl számtalan nyomasztó hónapon és néhány üres nézőteres szomorú online fellépésen, most újra VELETEK készülünk megpendíteni a húrokat, kiadni magunkból a közös zenélés csodáját.

Legyetek ott velünk és vendégeinkkel Lackfi János költővel, ifj. Csoóri Sándorral és a Várkonyi Csibészekkel a Várkert Bazár egyedülálló szabadtéri helyszínén, és csillogjanak újra együtt a szemek!

Közreműködők:

Kollár-Klemencz László (ének, gitár)

Mákó Kató (ének, archaikus ütőshangszerek)

Ónodi László (brácsa)

Valkó Béla (cselló)

Vajdovich Árpád (bőgő)

Csernovszky Márk (zongora)

 Vendégek: Lackfi János (költő), ifj. Csoóri Sándor (brácsa) és a Várkonyi Csibészek.

90 perc szünet nélkül

Early bird: 2000 Ft- az első 50 db jegy

Elővételben: 2500 Ft

Helyszínen aznap: 3000 Ft

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.  A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!