Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Echo Boomer

Echo Boomer

Az e c h o boomer az improvizáció és a kompozíció laboratóriuma, ahol a különböző zenék és felállások ötletei fogannak. Az e c h o boomer meg tud szólalni erőteljesen, gyengéden és törékenyen, viccesen, súlyosan, mélyen, emellett pedig minden adandó alkalommal arra törekszik, hogy meglepje közönségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 15. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | Echo Boomer (AT)

Közreműködik:
Beate Wiesinger - basszusgitár, bőgő, kompozíciók
Astrid Wiesinger - alt- és szopránszaxofon
Alois Eberl - harsona
Florian Sighartner - hegedű
Clemens Sainitzer - cselló
Philipp Jagschitz - zongora, szintetizátor
Michał Wierzgoń - dob

A női basszusgitáros, Beate Wiesinger vezette e c h o boomer egy hétfős space pop/jazz zenekar. Nevükkel a nyolcvanas és kilencvenes évek között születettek generációjára utalnak, de sokkal többet is jelent annál: az e c ho boomer az improvizáció és a kompozíció laboratóriuma, ahol a különböző zenék és felállások ötletei fogannak. 2019 végén adták ki első lemezüket Aliens On Board címmel, ami egy rendkívül sokszínű zenei anyagként látott napvilágot. Az albumon finoman megkomponált hangtájak találkoznak a zajos improvizációval, dalszerű struktúrák az izgalmas ritmikai alapokkal, mellőzve a tisztaság és makulátlanság látszatát. Az Aliens On Board című lemezt a bécsi FALTER magazin 2019 legjobb albumai közé választotta. Az e c h o boomer meg tud szólalni erőteljesen, gyengéden és törékenyen, viccesen, súlyosan, mélyen, emellett pedig minden adandó alkalommal arra törekszik, hogy meglepje közönségét.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!