Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Drift Taxi BMW E46 AC Schnitzer Versenyautóval
2

Drift Taxi BMW E46 AC Schnitzer Versenyautóval

Mert az autóvezetés jelenthet többet is, mint állni a dugóban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A drift szabad fordításban csúsztatást, sodródást jelent. Aki még nem hallott erről a sportágról, annak valószínűleg ez még nem mond túl sokat. A drift nem más, mint az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon egyenesen.

Fontos információk

Helyszín: Mogyoród, Kerektó utcaA program 1 fő drift taxizását tartalmazza.

A résztvevő 3 kört tesz meg profi pilóta mellett a bójákból kialakított pályán.

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

Az AC Schnitzer az egyik leghíresebb tuning cég. A németországi Aachenben található a központja és kifejezetten BMW és MINI autókra, valamint BMW motorkerékpárokra szakosodott. 1987 óta gyárt kiegészítőket és sport tuning alkatrészeket a BMW-khez. Versenycsapata a Schnitzer Motorsport folyamatosan szép eredményeket ér el a német autósportban.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!