Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dr. Domján Mihály előadása Segítő kéz a családban

Dr. Domján Mihály előadása Segítő kéz a családban

Túl az ezredik randin - újrakezdés és társtalálás.
A válás, az elválás és az elengedés embert próbáló életleckék. Ezeken keresztül számos dolog tisztulhat le bennünk. Köztük az is, hogy az önmagunkra találást és az elégedettséget nem érdemes mástól elvárnunk, mert ezek személyes feladataink.

Aktuális előadásokA szakítás "lezajlását" az mutatja, ha az "ex" boldogsága vagy boldogtalansága már nem irritáló tényező. Az ember tehát akkor dolgozta fel a válását, ha elmúltak a volt társa felé érzett intenzív (pozitív-negatív) érzései, sőt önismeretileg meghaladja már a régi önmagát pl. felismerések, megértés, méltánytalanságok nyílt kifejezése vagy akár az (ön)megbocsátás terén.
A múlt elengedésének folyamata után következhet a társkeresés, amelyre egyesek úgy tekintenek, mint valamilyen félelmetes csatajelenetre.
Ebben szeretnék egy kis támogatást adni - új nézőpontok és működő példák bemutatásával. Bár minden szerelemben kezdők vagyunk, tehát nincs tuti recept, bátorításra azonban sokaknak szüksége lehet.

Aki mer, az nyer!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!