Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dr. Csernus Imre előadása Londonban

Dr. Csernus Imre előadása Londonban

A Londonfalva bemutatja: Dr. CSERNUS Imre előadása Londonban
Se veled, se nélküled

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 14. vasárnap, 19:00

Nem hisz a reménytelen esetekben, mindig van kiút - vallja Dr. Csernus Imre.

Dr. Csernus Imre egy vajdasági kisvárosban, Verbászon született. Szülei orvosok, mégis úgy látja, „az élet vitt a pszichiátria felé”. Nőgyógyász szeretett volna lenni, két hónap után azonban rádöbbent, hogy nagyon közel tud kerülni emberekhez. „Olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre sokan gondolni sem mernek. Mérlegeltem, hol lehet ezt a leginkább használni, így jött a pszichiátria.” - fogalmazta meg Dr. Csernus.

A doki nem hord fehér köpenyt. Utálja a hazugságot, de már nem ordít, ha átvágják vagy becsapják. Úgy véli, aki hazudik, elsősorban önmagát csapja be.

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

A múlt arra való, hogy tanuljunk belőle, csakúgy, mint a saját hibáink - vallja a doki. Előadásain szívesen szólítja meg a hallgatóságot, örömmel veszi, ha a közönség tagjai is elmondják saját nézőpontjukat. Csernus valójában asszisztál a különböző szempontok meglátását illetően. Dinamikus, interaktív előadásai éppen ezért népszerűek; egyedi stílusa, szókimondása mindenkit gondolkodásra késztet.

2017. április 2-án Dr. CSERNUS IMRE ismét Londonban "rendel"
Az előadás témája: Se veled, se nélküled
:: Csernus doki új estje filmvetítéssel a párkapcsolatok nehézségeiről

Kapunyitás: 19:00 - kezdés: 20:00
Belépés - a klub házirendje miatt - csak 18 éves kor felett lehetséges!
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín: 229 The Venue
229 Great Portland Street, London W1W 5PN
@ Great Portland Street tube station

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!