Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


DOROGI PÉTER - dalszerzői műsor
4

DOROGI PÉTER - dalszerzői műsor

Dorogi Péter immáron 20 éve koptatja rendületlenül a hazai nagyszínpadok világot jelentő deszkáit. A Kistehén Tánczenekar és az Intim Torna Illegál alapító tagjaként, több platina- és aranylemezzel a zsebében áll ki újra meg újra a nagyközönség elé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 15. csütörtök, 21:00

Zeneszerzőként, dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként bizonyítja megállíthatatlanul, hogy a zene mindnyájunk lételeme. A balatoni sráctól sem a pörgős slágerek, sem a mély, lírai szövegek nem állnak távol, talán sikere is a végletességben rejlik.

Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is visszaköszönnek.

Most új, akusztikus, dalszerzői műsorával is a közönség elé áll. Munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a "Balaton" vagy "Az anyu meg én".

 

--

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!