Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dollár Papa Gyermekei: Picasso
4

Dollár Papa Gyermekei: Picasso

A művet külön kell választani a művésztől. Önzetlen zseni nem létezik. Bántalmazók nélkül üresebb lenne a világ. Ha vállalod magad, jobb ember leszel. Jó emberekkel jó dolgok történnek. Vagy?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 13. hétfő, 19:00

Dollár Papa Gyermekei: Picasso 18+
90'
SZÍNHÁZ

Miért kéne eldöntened egyből, hogy jó-e az ami veled történik vagy sem? Mintha csak ez a két lehetőség lenne. De mi történik az irányítás és az elengedés között? Miért ne zuhanhatnál csak úgy bele valamibe, amiről azt sem tudod, hogy hova vezet? Ebben a zuhanásban kellene megtanulnod navigálni. Nekem ez őszintébbnek hat, mint reflexből elzárkózni vagy ragaszkodni valamihez.

A művet külön kell választani a művésztől. Önzetlen zseni nem létezik. Bántalmazók nélkül üresebb lenne a világ. Ha vállalod magad, jobb ember leszel. Jó emberekkel jó dolgok történnek. Vagy?

színészek: Rába Roland, Kiss-Végh Emőke, Török-Illyés Orsolya, Váradi Gergely, Ördög Tamás
kutatás és írás: Molnár D. Márk, Ördög Tamás
dramaturg: Törley-Havas Sára
ruha: Kiss Tibor
maszk: Kovács Dániel Ambrus
rendezőasszisztens: Molnár D. Márk
rendező: Ördög Tamás

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!