Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dokumentumfilmklub - Másutt - a Korda testvérek - rendező: Pataki Éva
3

Dokumentumfilmklub - Másutt - a Korda testvérek - rendező: Pataki Éva

A három Korda testvér élete olyan, mint egy magyar népmese. Életük sikertörténet, de átjárja az emigráció szenvedése, a szülőföld elhagyásának szomorúsága.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 18:00

Másutt – a Korda testvérek
dokumentumfilm, 60 perc, 2018

rendező: Pataki Éva

A három Korda testvér élete olyan, mint egy magyar népmese. Egy kis alföldi tanyáról indult el a három szegény fiú, hogy meghódítsa a világot. Híres emberek lesznek: Sir Alexander Korda, az angol filmipar legendás megalapítója, öccse Zoltán, a többszörösen díjazott filmrendező és Vince, az Oscar-díjas díszlettervező és festőművész.

A három testvér különlegesen szoros, egymást segítő kapcsolatban élt. Életük sikertörténet, de átjárja az emigráció szenvedése, a szülőföld elhagyásának szomorúsága.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!