Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Deus Ex Quartet

Deus Ex Quartet

A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 20:00

Deus Ex Quartet
Először az Opusban

Közreműködik:

    Velsz Kristóf - gitár
    Csernovszky Márk - billentyűs hangszerek
    Csernovszky Márton - basszusgitár
    Gasner Márk - dob

A hazai underground aktív résztvevőiből álló Deus Ex Quartet ma az egyik legígéretesebb jazzből építkező kísérleti zenekar Magyarországon. A zenekar tagjai gyermekkoruk óta ismerik egymást – Velsz Kristóf és a Csernovszky-testvérek ráadásul egy családba is tartoznak –, s a tagok közötti harmóniát tovább erősíti, hogy a kvartettben mind a négyen zeneszerzőként is közreműködnek.

A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával. Műfaji határokat szándékosan elmosó darabjaikban egyaránt találkozhatunk drum’n’bass-ből, kortárs jazzből, magyar népzenéből, drone metálból, kortárs zenéből, vagy bossanovából vett elemekkel, melyek organikus módon épülnek bele kompozícióik struktúrájába. A zenekar három évnyi koncertezés után, 2019 januárjában adott ki először fizikai hanghordozót, ekkor viszont azonnal egy EP-trilógiával jelentkeztek: a három, egymástól eltérő koncepciójú lemez a Vein Blossom, a Deep Sea, illetve a Horus címet viseli.

Opus-beli bemutatkozásuk minden bizonnyal a klub karácsony előtti programjának egyik kiemelkedő koncertjét ígéri.

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!