Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dés László: Legyen úgy!
3

Dés László: Legyen úgy!

Július 16.

Dés László (Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész) koncertje – Legyen úgy!

Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! – és még sorolhatnánk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 16. szombat, 20:00

 Dés László (Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész) koncertje – Legyen úgy!

Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! – és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéinak anyagából válogatja legismertebb dalait, de természetesen elhangzik néhány szám az Éjféli járat című, legutóbbi lemezéről is. Dés László koncertjeiben a zene és szöveg találkozása mágneses erejű, természetes, nagy energiájú, ugyanakkor mélységeiben, hangulataiban a legbensőbb lélektitkokat rejti. Nemes István, Bereményi Géza, Parti Nagy Lajos és Geszti Péter szövegei körbekísérik zenei világát, érzékenységét, önironikus humorát. Nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazzformáció fűződik. Elég, ha csak arra gondulunk: Szerelem első vérig, Nagy utazás, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő.

Dés LÁszló vendége ezúttal Básti Juli és Tóth Vera. Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. A közös munka a Hallgass kicsit című lemezzel kezdődött 1987-ben, majd a legendás Férfi és Nő produkcióval járták végig az ország nagy koncertszínpadait. Másik vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt  egyrészt  jazz produkcióbanm, másrészt 2018-ban a Nagy utazás országos koncertturnén ő volt a vendég. Így tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során sokszor meggyőződhetett.

Közreműködik ütőhangszereken Horváth Kornél, gitáron Sipeki Zoltán, basszusgitáron Boros Attila, dobokon Gyenge Lajos, billentyűs hangszereken Sebestyén Áron, vokálozik: Óvári Éva, Péter Barbara. Ők viszik most a nézőket egy Nagy utazásra.

 

Barlangbérlet
Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)

Dohnányi bérlet
5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft

Vadak ura – gyermekjegy
Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.

50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek
Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.

Drumbérlet
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!