Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dés András Erdőkerülő Quartet
5

Dés András Erdőkerülő Quartet

Bár az erdőt nem tudják magukkal hozni ezúttal sem, az einschließlich címmel a BMC Records gondozásában megjelent lemez különleges hangulatát a klub körülményei között is megidézik majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 20:00

Dés András Erdőkerülő Quartet

Közreműködik:
Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Szandai Mátyás - nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek

2019 nyarán Dés András, három zenésztársával, különleges „stúdiót” talált az Erdőkerülő Quartet bemutatkozó albumának felvételeihez: Németbánya és Farkasgyepű közt a Bakony erdeinek egyik eldugott, ember nem járta zugát választották annak helyszínéül. Az amúgy sem hétköznapi körülmények között megszületett lemezen a spontaneitás, a kockázatvállalás és az improvizáció – a jazz alapvető jellemzői – minden eddiginél meghatározóbbak, hiszen Dés András nem vitte magával megszokott hangszer-szettjét, hanem a fákon, a köveken, a vizen, ha úgy teszik, magán az erdőn zenélt. A lemezfelvételt megelőzően annak anyagát, mintegy bemelegítésül, kedvenc magyarországi fesztiváljaikon és klubjaikban, köztük az Opusban is eljátszották, így a felvételekre igencsak felkészülten érkeztek a Bakony rengetegébe. Bár az erdőt nem tudják magukkal hozni ezúttal sem, az einschließlich címmel a BMC Records gondozásában megjelent lemez különleges hangulatát a klub körülményei között is megidézik majd.

Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!