Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Dés András Erdőkerülő Quartet

Dés András Erdőkerülő Quartet

2019 nyarán Dés András három zenésztársával különleges stúdióba vonul, hiszen egy erdőben készülnek felvenni az Erdőkerülő Quartet új albumát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 7. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Ávéd János - szaxofon
    Fenyvesi Márton - gitár
    Szandai Mátyás - nagybőgő
    Dés András - ütőhangszerek

2019 nyarán Dés András három zenésztársával különleges stúdióba vonul, hiszen egy erdőben készülnek felvenni az Erdőkerülő Quartet új albumát. Az amúgy sem hétköznapi körülmények között születő lemezen a spontaneitás, a kockázatvállalás és az improvizáció - a jazz alapvető jellemzői - ezen túl is meghatározóak lesznek, hiszen Dés András nem viszi magával megszokott hangszer-szettjét, hanem a fákon, a köveken, a vizen, vagyis az erdőn fog zenélni. A lemezfelvételt megelőzően viszont hagyományosabb körülmények között és hagyományos hangszereken fogják eljátszani a BMC Records gondozásában megjelenő lemez anyagát kedvenc magyarországi fesztiváljaikon és klubjaikban, így az Opus Jazz Clubban is.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!