Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Déryné bérlet 2022. tavasz 2. előadás: Még egyszer, veled, ugyanitt!

Déryné bérlet 2022. tavasz 2. előadás: Még egyszer, veled, ugyanitt!

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 6. vasárnap, 15:00

BERNARD SLADE: MÉG EGYSZER, VELED, UGYANITT!

a Ferencvárosi Pinceszínház előadása

romantikus vígjáték

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg. A művészházaspár számára pikáns helyzetet teremt a darab, hiszen a magánéletükben közel 35 éve házasok, a színpadon ugyanakkor egy régóta fenntartott, világtól elrejtett szeretői viszony titkait tárják elénk.

Szereposztás:

Doris - Vándor Éva

George - Harmath Imre

Rendező: Gulyás Hermann Sándor

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!