Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL

DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL

Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 14:00

DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL – A LEGJOBBAK VERSENYE
Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye

Mintha csak ma lett volna... Emlékeztek Esti Fény tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Láttátok Veronica Fling győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottattok az Agár Derbyben Booksy győzelméről? Részt vettetek az ország legnagyobb kalapversenyében?

Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatod a Kincsem Parkba 2019. június 28. és 30. között a Derby és Divat Fesztiválra.

Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A legcsinosabban öltözötteket megajándékozzuk.

A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!