Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Délután a legjobb - Vidámszínpad előadása
4

Délután a legjobb - Vidámszínpad előadása

Milyen sikerre számíthatna az a színdarab, amelyben egy buszsofőr szeretne egy kellemes délutánt eltölteni egy szállodában, de nem a feleségével, hanem mondjuk egy ellenőr kolleginával? Hát… valószínűleg ez a sztori szerény forradalmat okozna színháztörténeti berkekben, igaz?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 19:00

Ray Cooney Délután a legjobb
Bohózat 2 felvonásban
Az előadás hossza: 3 óra

A darabot (eredeti címe: Two into One) 1989. március 27-én a régi Vidám Színpad mutatta be
Ungvári Tamás fordításában.

Milyen sikerre számíthatna az a színdarab, amelyben egy buszsofőr szeretne egy kellemes délutánt eltölteni egy szállodában, de nem a feleségével, hanem mondjuk egy ellenőr kolleginával? Hát… valószínűleg ez a sztori szerény forradalmat okozna színháztörténeti berkekben, igaz?

De ha nem egy buszsofőr, hanem a belügyminiszter-helyettes szeretné eltölteni ezt a kellemes délutánt és a szállodai légyott alanya pedig történetesen az épp regnáló miniszterelnök asszony csinos titkárnője lenne, ugye máris más a gyerek fekvése?! Micsoda izgalom! Pláne onnantól, amikor kiderül, hogy az ellenzéki munkáspárt erénycsősz amazonja is ugyanazon az emeleten vett ki szobát. Máris bizsereg a tenyerünk, mert itt hazugságcunamikba bonyolódott szereplőkre és önfeledt kacagásra kell számítanunk, aminek természetesen vastaps a vége!

A mai kor vígjátékíró zsenije Ray Cooney tökéletesen ért a legjobb vígjátéki helyszín, szituáció és közeg kiválasztásához. Sok remek darabja közül talán ez az egyik legszórakoztatóbb és ha beindul a kacajgyár, a darab végéig nincs is vége a könnyes nevetésnek. Remek vígjáték és sztár szereposztás a csodálatos nézőterű Vidám Színpadon! Mi kell még más egy tökéletes esti kikapcsolódáshoz? Természetesen, Ön! Várjuk sok szeretettel!

Richard Willey - Böröndi Tamás
Pamela Wille - Csarnóy Zsuzsanna
George Pidgon - Straub Dezső
Lilly Chatterton - Götz Anna
Igazgató - Cs. Németh Lajos
Jennifer Bristow - Kondákor Zsófia
Edward Bristow - Dányi Krisztián
Pincér - Straub Péter
Mária - Pap Kati
Recepciós - Lóránt Enikő

Rendező: Straub Dezső
Díszlettervező: Böröndi Tamás
Jelmeztervező: Baracsi Orsolya

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!