Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


David Ives: Ismerős történet - BEMUTATÓ
3

David Ives: Ismerős történet - BEMUTATÓ

David Ives amerikai drámaíró színdarabja mindannyiunk számára ismerős történetet mesél el. Ismétlődő viták, áthághatatlan íratlan szabályok, piti játszmák, egyetértés, szerelem. Min múlik, hogy hogyan alakul párkapcsolatunk? Elkerülhetetlen a szomorú befejezés?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 19:00

David Ives: Ismerős történet - BEMUTATÓ

David Ives színműve most először lesz látható magyar színpadon, ésa könnyed, helyenként felszínesnek tűnő párbeszédek mélyén hétköznapi emberi drámák húzódnak meg, melyek mindenki számára olyanok, mint egy Ismerős történet. Minden kimondott szónak jelentősége lehet egy kapcsolat során, és akár egy-egy szerencsétlenül fogalmazott mondat is meghatározhatja az életünk további menetét.

Szereplők: 
RUTH: RADNAY CSILLA
JACK: SCHMIED ZOLTÁN

Fordította, dramaturg: Németh Virág
Díszlet, jelmez: Gyarmati Dóra
Produkciós vezető: Marcsa Barbara
Műszaki vezető: Nádasi Iván
Rendezőasszisztens: Kern Dóra
Rendező: Borgula András

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Támogatók: Gólem Színház, Pesti Est, est.hu, Hatszín Teátrum, NKA,EMMI, JDC, El Al, Mazsök, Mazsihisz, Kibic

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!