Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


DancePro DanceLab-A meztelen majom
4

DancePro DanceLab-A meztelen majom

Az előadás témája a modern társadalomban élő ember konstruált világa, amelyben az egyéni tapasztalatokon túl, a közösség által kialakított, elfogadott, ellenőrzött és betartott hiedelmek alapján tájékozódunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 20. szerda, 19:00

DanceLab – A meztelen majom
DancePro

A DancePro című új sorozatban a magyar kortárs tánc már jól ismert és feltörekvő fiatal koreográfusainak munkái láthatóak. A sorozatban fellépő társulatok nem kötődnek színházhoz – folyton úton vannak és a világ különböző pontjain lépnek fel. Megállnak egy estére és előadásaikon beavatják a nézőket az utazásaik során megismert világokkal vagy épp azzal, ami aktuálisan körülveszi őket és a nézőket.
A sorozat szerkesztője Gera Anita, aki az előadást követően a nézőkkel beszélget.

„A tapasztalatok alapján formálódó hiedelmekkel, gondolati konstrukciókkal egy-egy emberi közösség mintegy lefedi jól-rosszul a valóságot, vagyis annyit fogunk fel a valóságból, amennyit a hiedelmeink közvetítenek.” (Csányi Vilmos: Íme az ember)

Gera Anita/DanceLab az X,Y,Z és az Image koreográfiák után most a Meztelen majom című új produkcióval készül. Érdeklődése fókuszában  a pandémia lezárulásával szintén egy szociológiai téma került. Az előadás témája a modern társadalomban élő ember konstruált világa, amelyben az egyéni tapasztalatokon túl, a közösség által kialakított, elfogadott, ellenőrzött és betartott hiedelmek alapján tájékozódunk.

Időtartam: 80 perc, szünet nélkül

Ajánló


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!