Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Daldélután Mukk Józseffel

Daldélután Mukk Józseffel

Mukk József Schubert A szép molnárlány (Die schöne Müllerin, D. 795) című dalciklusát adja elő, kiegészítve a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakos hallgatója, Siflis Anna performanszával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 25. vasárnap, 16:00

A 2020-21-es évadban az Eiffel Műhelyház megnyitásának köszönhetően új helyszínnel gazdagodik a magyar zenei élet, ami hiánypótló különlegességek, rég elfeledett formák számára biztosít lehetőséget. A hely arra is alkalmat nyújt tehát, hogy a régebben oly népszerű és különleges énekművészi értékeket és kihívásokat hordozó dalestek hagyománya újraéledjen. A dalok – mivel az Opera nem koncertterem, hanem színház! – színpadi formákkal is összekapcsolódnak az eseménysorozat keretében: a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező osztályának tagjai (osztályvezetők: Hoffer Károly és Csizmadia Tibor, 2017-2022) minden daldélután egy-egy kiválasztott darabjához színházi, bábos, képzőművészeti performanszot kreálnak, ezzel is egyedülállóvá téve a programsorozatot.

A ciklusból [A szép molnárlány] A molnár és a patak című, utolsóelőtti dalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakos hallgatója, Siflis Anna rendezése teszi valódi színházi performansszá.

MŰSOR
Schubert: A szép molnárlány (Die schöne Müllerin, D. 795)

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!