Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


CSUKÁS-MESE - Összpróba és Kultkikötő Produkció

CSUKÁS-MESE - Összpróba és Kultkikötő Produkció

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis van olyan pernahajder, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 23. péntek, 10:30

A Kultkikötő elhozza őket a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak. A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Egy színész, egy bábművész, néhány halhatatlan mese és a közelben a Balaton csillogása: nem is kell több a kellemes nyári kikapcsolódáshoz!

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban! 

Szereplők: Hermányi Mariann, Szekeres Máté
Dramaturg: Deres Péter
Díszlet, jelmez: Ondraschek Péter
Rendezőasszisztens: Nagy Viktória
Rendező: Hajdú László

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!