Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csukás István-Darvas Ferenc: ÁGACSKA zenés mesejáték - Hadart Színház előadása -  (6-10 éveseknek)

Csukás István-Darvas Ferenc: ÁGACSKA zenés mesejáték - Hadart Színház előadása - (6-10 éveseknek)

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 3. szombat, 10:00

A festő és az ő pajtásai csodákat varázsolnak és Kacsa, Egér és Béka lesz a játszótársakból. A tárgyak életre kelnek. A szél letöri Ágacskát a fáról. A Kacsák, az Egér és a Béka elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő. Nem virág, nem gomba, nem lepke, nem ember, hanem kicsoda? Ágacska nem nyugodhat, egyre csak vándorol, egészen addig, amíg meg nem tudja, hogy kicsoda ő. Mindezt vidáman, sok zenével.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:

A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával 30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők. Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják. Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

Színpad igazgató : Kelemen István

Producer : Pál Gábor

Ajánlatunk


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!