Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csukás István – Bergendy István: Süsü, a sárkány - zenés mesejáték -

Csukás István – Bergendy István: Süsü, a sárkány - zenés mesejáték -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 30. vasárnap, 17:00

A televízióból jól ismert egyfejû sárkány, a jóságos Süsü kel életre a szín padon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerû sláger és – remélhetôen – a gyerekek szüntelen nevetése. Süsü a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival az Utilapúbirodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Süsü és a királyfi látszatpárviadalt vívnak a királyi udvarban a királylány kezéért, amit előzetes megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám Süsü elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt. 

Süsü is ott marad a várban és mindenki megszereti, kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának. Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A rendezvény KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja. A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

Jegyár: felnőtt 1400 Ft, gyermek 1000 Ft (3 éves korig ingyenes)

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.) és a helyszínen – az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!