Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csontos Rita: Jogod van a boldogsághoz!

Csontos Rita: Jogod van a boldogsághoz!

Csontos Rita JOGOD VAN A BOLDOGSÁGHOZ! című előadássorozatában több éves kutatómunkájának eredményeiről és saját tapasztalatairól beszél. Az első előadás során először a pozitív pszichológia néhány alapgondolatát ismerhetik meg a résztvevők, amelyet a 21. század boldogságkereső tudományágának is neveznek.

Emellett egyszerű gyakorlati technikákat, módszereket tanulhatunk meg, amelyek alkalmazásával megteremthetjük a boldogságot a saját életünkben és hosszú távon meg is tarthatjuk azt. Az előadást vetített képes prezentáció kíséri.

Nem ismerjük igazán, hogy mit jelent a boldogság, túlbonyolítjuk, gyakran az anyagi javakhoz vagy a szakmai sikerhez kötjük. Azt látom, hogy csak ideig-óráig vagyunk boldogok. Azt hisszük, hogy ez egy távoli, elérhetetlen vágy, amelyben csak néhány kiváltságos, rendkívül szerencsés ember részesülhet. Én abban hiszek, hogy a boldogság mindenki számára egyedi jelentést hordoz és a tudatos elme edzésével bárki elsajátíthatja. Ebben az előadássorozatban azt szeretném megmutatni, hogy hogyan.

Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott arra, hogy változtasson az életén és hajlandó ezért konkrét lépéseket is tenni. Az élet sokkal egyszerűbb, mint amilyennek gondoljuk. A boldogsághoz egyetlen egy dolgot kell megtanulnunk irányítani: az elménket.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre…