Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csiribiri - Farsangoló

Csiribiri - Farsangoló

Farsangoló családi délután
 több

Az ördög három aranyhajszála - a Pupetta Társulás előadása
A Kolompos együttes farsangi mulatsága
Kézműves játszóház
Az ördög három aranyhajszála - a Pupetta Társulás előadása
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy falu. A faluban élt egy favágó és a felesége, aki háromszoros mese szépségverseny győztes volt, Csodaországban. Alíznak hívták, de ez most nem az ő története. Odáig fajult a harmónia, hogy fiacskájuk született, aki tiszta anyja volt.

Egy csinos asszony már csecsemő korában megjósolta,hogy el fogja venni a király lányát feleségül.  Ebből lesz ám a nagy gubanc meg az ördög arany tincses hajában, amit a helyszínen bogozunk ki a kedves, tisztelt, jámbor csimoták s szüleik szeme láttára röpke 43 perc alatt, élő zenével és egy élő zenésszel. Ez nem az Aranyhaj és a nagy gubanc, de majdnem. Végül is mindkettő mese..vagy nem? De!!

A mese megtekintését csak kiskorúak felügyelete mellett ajánljuk!
Játsszák: Szörényi Júlia, Fülöp József
Zenei közreműködő: Kormos Z. Zsolt
A Kolompos együttes farsangi mulatsága
Farsangi mulatság a gyermektáncházak, gyermekszobák, óvodák állandó vendégeivel, a hangulatjavító együttessel. Zenéjük nyomán táncra perdül a közönség apraja ás nagyja.
Vízkereszttől Húshagyó keddig tart a mulatságok, bolondozások, álarcos, maskarás bálok időszaka. Farsangi szokások, játékok, táncosügyességi vetélkedők szerepelnek a műsorban.

Tagok:
Nagy Zoltán - ének
Szántai Levente - ének
Barna György - hegedű
Tímár Sándor - hegedű
Végh Gábor - nagybőgő
Kézműves játszóház

Ajánló


Az angol humor szerelmesei számára kihagyhatatlan klasszikus brit vígjáték új produkciója a Junior…

Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Városmajori Szabadtér Színházba, amelyen felcsendülnek…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…