Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


CSENGŐ- BONGÓ SOROZAT: Négy kézzel feketén-fehéren című hangszerismertető Koncert

CSENGŐ- BONGÓ SOROZAT: Négy kézzel feketén-fehéren című hangszerismertető Koncert

Ezt a különleges koncertet egy vetítés kíséri, ami szinte egy összefüggő történetbe foglalja nemcsak a zongora, de egyben a klasszikus zene alakulását is, hasznos és érdekes információkkal gazdagítva a fiatalokat és a még fiatalabbakat egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 10. kedd, 14:00

CSENGŐ-BONGÓ: NÉGY KÉZZEL FEKETÉN-FEHÉREN

A klasszikus zene számtalan műfaja között ott található a négykezes igen különleges műfaja, amely két muzsikus egyidejű, koncentrált muzsikálását jelenti ugyanazon a zongorán. Ez a bravúros műfaj Mozarttól Liszten át Debussyig a legnagyobb zeneszerzőket ihlette meg, így gazdag repertoárból tudott választani Görög Noémi és Enikő. Az a fiatal testvérpár, akik itthoni és külföldi fellépéseit számos siker és díj övezi. Ezt a különleges koncertet ráadásul egy vetítés is kíséri, ami szinte egy összefüggő történetbe foglalja nemcsak a zongora, de egyben a klasszikus zene alakulását is, hasznos és érdekes információkkal gazdagítva a fiatalokat és a még fiatalabbakat egyaránt.

Görög Enikő és Noémi – zongora
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

További előadás: Április 28. Fúvósötössel a világ körül

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!