Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csárdáskirálynő

Csárdáskirálynő

Kálmán Imre Csárdáskirálynője minden idők legismertebb és leggyakrabban játszott operettje, melyben egy igaz szerelem útjába gördített akadályok leküzdése áll a középpontban. Edwin herceg anyja Cecilia hercegnő mindent elkövet, hogy fiát elszakítsa szerelmétől, az ünnepelt pesti sanzonett Szilviától.

Kálmán Imre: Csárdáskirálynő
- operett -

Mézesvölgyi Nyár Nagyszínpad - Búcsú tér
Esőnap: augusztuus 2.

Kálmán Imre Csárdáskirálynője minden idők legismertebb és leggyakrabban játszott operettje, melyben egy igaz szerelem útjába gördített akadályok leküzdése áll a középpontban. Edwin herceg anyja Cecilia hercegnő mindent elkövet, hogy fiát elszakítsa szerelmétől, az ünnepelt pesti sanzonett Szilviától. Hamis párizsi szerződéssel űzi el az énekesnőt fia közeléből, majd egy reménytelen házasságba próbálja kényszeríteni fiát, hogy ő maga a legmagasabb arisztokrata körökbe juthasson. Edwin legjobb barátai Bóni gróf, Feri úr, és Miska az Orfeum főpincére azonban tréfát nem ismerve összefognak, hogy Cecilia hercegnő múltját leleplezve kiderüljön, hogy valaha ő maga volt a pesti orfeum ünnepelt Csárdáskirálynője. A hajdan ünnepelt primadonna szerelmét elhagyva, karrierjét föláldozva érdekházasságai pillérein jutott el hercegnéi rangjához. Miután kiderül a keserű igazság, már semmi nem állhat a fiatalok boldogságának útjába.

Szereposztás:
Szilvia................... Denk Viktória
Edwin................... Nagy Balázs
Cecilia.................. Csonka Zsuzsanna
Feri bácsi............. Egyházi Géza
Stázi..................... Gróf Gréta
Bóni gróf............... Czető Roland
Miska.................... Heller Tamás
Mária Leopold....... Bardóczy Attila
Rhonssdorf........... Lendvay Zsolt

Színpadkép: Keszi József
Jelmez: Csonka Zsuzsanna
Művészeti munkatárs: Csonka Csilla
Koreográfus: Kis Krisztina
Szcenika: Csanádi György
Rendező: Csonka Zsuzsanna

Ajánló


A musicaltörténelem legnagyobb sikerei között emlegetik a Queen dalokból készült We Will Rock…

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. Tom Jones…