Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Családi életút - merre tart? - Kozma-Vízkeleti Dániel előadása

Családi életút - merre tart? - Kozma-Vízkeleti Dániel előadása

Harmonikus családi élet: jól csinálni nem könnyű, de nem is lehetetlen! Kozma-Vízkeleti Dániel család-és pszichoterapeuta a tőle megszokott humorral fűszerezve világít rá, hogy hogyan lehet konstruktívan elhárítani a párkapcsolati és családi egységet fenyegető veszélyeket.
 több

"Közösen járva a párkapcsolati és családi életúton, olykor nehézségekkel találkozunk. Ilyenkor gyakran tanácstalannak, eszköztelennek, elbizonytalanodottnak, sőt tehetetlennek érezzük magunkat. Terapeutai tapasztalatom, hogy ilyenkor saját és családi életutunk átgondolása során kapaszkodókat találhatunk: korábban hogyan oldottunk meg hasonló nehézségeket? Hogyan emlékszünk, felmenőink mikkel próbálkoztak? Milyen történetek vannak a családunkban az aktuális kérdésről? Mennyire kiszámíthatóak, előre jelezhetőek bizonyos döntési, probléma- és válsághelyzetek? Ha bejósolhatóak, hogyan tudunk felkészülni rájuk, és hogyan tudjuk előhívni az elfeledettnek vélt mintákat, útmutatásokat? A megtalált válaszok nyomán tán oldódik az eszköztelenség érzése - és életünk aktív alakítóiként tekinthetünk magunkra."

 

Ajánló


A Diótörő balett ötlete a cári színház egykori igazgatójától származott. E. T. A.…

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban