Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Családból is megárt a sok

Családból is megárt a sok

Marilou és Philippe végre elérte a korkedvezményes nyugdíj időpontját, és már alig várják, hogy kettesben Portugáliába költözzenek. Végre eljöttek a nyugodt, idilli nyugdíjas évek, amikor több idejük lesz magukra. Legalábbis ők így gondolták. Csak eggyel nem számoltak: a minduntalan szívességet és az idejüket kérő családtagjaikkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 18. szerda, 19:30

Hol a lányuk válik, hol az unokákra kell vigyázni, vagy értük menni az iskolába, tanfolyamra, szakkörre. A család pedig egyre újabb és újabb feladatokat oszt a hirtelen időmilliomossá váló nagyszülőknek, akiknek egyre furfangosabb kifogásokat kell kitalálniuk, hogy ne mindig hozzájuk forduljanak segítségért. A portugál aranyévek pedig minden telefonhívással és csöngetéssel egyre messzebbre kerülnek.

Családból is megárt a sok (Les Chicoufs / Joyeuse retraite!)
Francia vígjáték, 100 perc, 2019
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Rendező: Fabrice Bracq

Kép forrása: mozipremierek.hu

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!