Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


COTTON CLUB SINGERS

COTTON CLUB SINGERS

„Öt Gengszter”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 20:30

A Cotton Club Singers legutóbb 2015 januárjában adott nagy koncertet Budapesten az Erkel színházban.A zenekar tényleges műküdésének a legnagyobb sikerét a Macskafogó „Négy Gengszter” című dala hozta.

Idén augusztus 25-én a balatonföldvári koncerten a csapat négy meghatározó arca Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor és László Boldizsár mellett színpadra lép még Zsédenyi Adrienn is, innen a koncert címe is.

A két órás nagykoncerten rengeteg olyan sláger hallható lesz, ami a csapat 15 évét legjobban jellemezte Sinatra dalitól az ABBA együttesen keresztül Hofi Gézáig. Ezen a páratlan esten a csapatot korábbi állandó nyolc fős zenekara kíséri majd.

Ha ezt most kihagyja, ki tudja mikor tudja bepótolni!

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

zenés party két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!