Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Cory Henry

Cory Henry

Cory Henry nyitott fülekre és lelkekre számíthat a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, ahol kíváncsian várják, milyen meglepetést hoz számukra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 16. csütörtök, 20:00

Cory Henry

Cory Henry számos tulajdonságával kitűnik generációja művészei közül. Tudjuk, hogy csodagyerekként kezdte pályáját, de immár fontosabb, hogy párját ritkítja Hammond B3 orgonajátéka, improvizációs készsége - és elbűvölő személyisége. Zeneszerzőként, producerként és multiinstrumentalistaként is jeles alkotó, a Snarky Puppy tagjaként pedig Grammy-díjjal is büszkélkedhet. Két éve trióban zenélt, most nagyobb formációval és igazi meglepetésekkel érkezik a Müpába.

Még csak ötéves volt, amikor már Master Henrynek nevezték, de kizárólag virtuozitása és határtalan modulációs képességei miatt. Végtelen szerénysége nem engedné, hogy immár mesternek szólítsák. Pedig olyan zenésztársakkal büszkélkedhet, mint Bruce Springsteen, Michael McDonald, a Boyz II Men vagy Kanye West. Három évig volt tagja Kenny Garrett turnézenekarának. First Steps című debütáló lemeze 2014-ben látott napvilágot, amely azonnal a Billboard jazzalbumlistájának top 5-jébe került. Ezt követően minden anyaga lelkes szakmai fogadtatásnak és közönségsikernek örvendett. 2018-ban alakította meg The Funk Apostles nevű együttesét; Art of Love címmel jelent meg első lemezük, amely a New York Times, a Billboard és az NPR kritikusai szerint is kiemelkedő lett. 2020-ban a Something To Say az emberi kapcsolatokat kihívások elé állító bezártság, a társadalmi igazságtalanságok, és mindenféle, ezekből fakadó megpróbáltatások nyomán született. Mondanivalója olyannyira nyitott fülekre talált, hogy az album Grammy-jelölést is hozott számára. Nem különben a 2022-es Operation Funk.
Nyitott fülekre és lelkekre a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben is számíthat, akik kíváncsian várják, milyen meglepetést hoz számukra Cory Henry.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!