Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Club Yoko Remember / PeatJr

Club Yoko Remember / PeatJr

A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 21:00

Club Yoko Remember / Szept 19 - szo / Jászberény - Ifi Ház / PeatJr

Szeptember 19-én szombaton este Közkívánatra egy különleges Yoko bulival várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Érkezik ugyanis a Club Yoko Remember, amely a tavalyi évben hatalmas sikert aratott, így idén is felelevenítjük együtt a Jászság ikonikus szórakozóhelyének kedvenc slágereit 1996-tól egészen 2017-ig!

A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!

Az est Házigazdája Dj Guba, aki az elmúlt 2 évtizedben folyamatosan részese volt a Club Yoko-s buliknak mint rezidens, így az igazi Club Yoko-s slágereket hozza el számotokra!

Helyszín Jászberény - Ifjúsági Ház - Kapunyitás: 21:00 - Zárás: 03:00 - Érkezzetek korán!

Korhatár: 16+ (Aki nem múlt el 16 éves és vett elővételes jegyet, annak a bejáratnál a jegy árát nem tudjuk visszatéríteni sajnos és nem tud részt venni a bulin!)

Szólj Te is a barátoknak és tartsatok velünk, idézzük fel azt a legendás 2 évtizedet együtt amikor is szombatról-szombatra együtt szórakoztunk a Club Yokoban Kelet Magyarország egyik kedvenc szórakozóhelyén!

Várunk sok szeretettel benneteket szeptember 19-én Jászberényben az Ifjúsági Házaban!

Üdv,
Yoko Team

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

vígjáték két részben

Ajánló


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!