Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Club Yoko Remember / PeatJr

Club Yoko Remember / PeatJr

A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!
 több

Club Yoko Remember / Szept 19 - szo / Jászberény - Ifi Ház / PeatJr

Szeptember 19-én szombaton este Közkívánatra egy különleges Yoko bulival várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Érkezik ugyanis a Club Yoko Remember, amely a tavalyi évben hatalmas sikert aratott, így idén is felelevenítjük együtt a Jászság ikonikus szórakozóhelyének kedvenc slágereit 1996-tól egészen 2017-ig!

A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!

Az est Házigazdája Dj Guba, aki az elmúlt 2 évtizedben folyamatosan részese volt a Club Yoko-s buliknak mint rezidens, így az igazi Club Yoko-s slágereket hozza el számotokra!

Helyszín Jászberény - Ifjúsági Ház - Kapunyitás: 21:00 - Zárás: 03:00 - Érkezzetek korán!

Korhatár: 16+ (Aki nem múlt el 16 éves és vett elővételes jegyet, annak a bejáratnál a jegy árát nem tudjuk visszatéríteni sajnos és nem tud részt venni a bulin!)

Szólj Te is a barátoknak és tartsatok velünk, idézzük fel azt a legendás 2 évtizedet együtt amikor is szombatról-szombatra együtt szórakoztunk a Club Yokoban Kelet Magyarország egyik kedvenc szórakozóhelyén!

Várunk sok szeretettel benneteket szeptember 19-én Jászberényben az Ifjúsági Házaban!

Üdv,
Yoko Team

Ajánló


A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk.…

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…