Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Club Színház: A 7. számú vegyesbolt

Club Színház: A 7. számú vegyesbolt

90 perc, szünet nélkül
A 7. számú vegyesbolt
A Club Színház „Wasabi” felnőtt csoportjának bemutatkozó előadása!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 19:00

„Akkor hát... Kezdenénk. Szép napot mindenkinek! Ezek itt a kezemben az elmúlt havi mutatók, ezek itt, és azt kell mondjam, kemény hónap áll mögöttünk, kőkemény hónap. És ennek a kőkemény hónapnak a kőkemény munkájáért – a munkátokért! – szeretnék is ezúttal mindenkinek köszönetet mondani. Nagy volt a hajtás, túlóráztunk, azt kell mondjam, több mint eleget, és bizony az ünnepi időszakban nyilván mindenkinek magának is... Magának is megvolt a maga baja. Tegyünk föl magunknak, egy igen egyszerű kérdést: vajon mit is kínálunk eladásra? Miért jön be hozzánk bárki is, amikor mindent megtalál a multinál?
Hitet árulunk! Hogy a vevő jól informáltnak higgye magát! Tájékoztatni, tehát beavatni. Ez a mi erősségünk…”

Szereplők: Bertalan Adrienne; Cziprisz Barbara; Duhonyi Judit; Gecse Gábor; Gróz Lilliána; Gyenes András; Juniki Noémi; Kovács Adrienn; Kuli Bernadett; Krizsán Zoltán

Rendezte: Halász Tibor

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!