Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A perui CRUDO Movimiento Máquina 4

A perui CRUDO Movimiento Máquina 4

A CRUDO Movimiento előadóművészei különféle mozgási perspektívákat és technikákat kutatnak és fedeznek fel, amit aztán az előadóművészetbe ültetnek át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:30

Az Inversedance Társulat meghívásában Magyarországon is bemutatásra kerül a CRUDO Movimiento Társulat új, kortárs tánc- és élőzenei darabja, a MAQUINA 4.

A CRUDO Movimiento előadóművészei különféle mozgási perspektívákat és technikákat kutatnak és fedeznek fel, amit aztán az előadóművészetbe ültetnek át.

Ezen hitvallás alapján született José Avilés új produkciója is. A MÁQUINA 4, egy olyan interdiszciplináris darab, amelyet az álmok logikája inspirált, és magyarázata egy valóság kollázson alapul, ahol a tánc és a zene együttműködik. Felfedi az emberi viselkedésmintákat, amelyek lehetővé teszik az együttélést, egészen a női őseikkel való kapcsolatuktól kezdve, az előadók saját élettapasztalatával ötvözve. Megvilágítja azokat a mítoszokat és fikciókat, amelyek a bűntudat és vágy eredetéről szólnak.

Az előadás időpontja és helyszíne: 2019. december 20. 19:30 - DEPO, 1097 Budapest Koppány utca 15.



Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!