Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához.  több

¡Nosnach és Tenki Dalma közös estje.
Zene és szöveg találkozása, civódása, összefonódása, kölcsönös átértelmezése.

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához. Műsorukban dallamok és szavak olvadnak elválaszthatatlanul egybe, hogy játékos, fájdalmas, andalító és elgondolkodtató élményt szerezzenek a hallgatóságnak.
Egyszeri élmény!

Tenki Dalma – szabadúszó színésznő, jelenleg több színházban (Karinthy, Hps Kultszalon, Nyíregyháza, Trip hajó) és a Doktor Balaton tévés sorozatban játszik.

¡Nosnach - Minimál tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Kertész Endre (Lajkó Félix Band, Budapest Improvisers Orchestra, Programozott Sejthalál) csellista és Móser Ádám (Miquèu Montanaro duó, Szakértők Zenekar, Radnay – Kovács – Móser trió) zeneszerző és harmónikás együttese.

Ajánló


Opera-musical két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A sorozat otthonos, mesélős, a zene világába beavató délutánokat ígér. Idén is szeretettel…

Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy…