Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Chanson Elysée - Francia Sanzonest
3

Chanson Elysée - Francia Sanzonest

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

Chanson Elysée

Francia Sanzonest Csemer Boglárkával, Kárász Eszterrel és Szalóki Ágival

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán. A három gyönyörű hangú énekesnő három teljesen különböző módon találkozott a francia sanzonnal. Mindhárman sokat foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz.
Zenés időutazás ismert és ritkán hallott, sokat énekelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át. Szívszaggató szólók, nagy érzelmek: fájdalmas romantika, emlékezés, beteljesületlen szerelem – mindez a francia művészetre jellemző hőfokon.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!