Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 23. kedd, 21:00

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a cégek csodálatos világába kalauzolja a nézőket. A balesetvédelmi oktatástól a teljesítményértékelésig, a startupoktól  az organigramokig, az emailezéstől a csapatépítésig, a marketingtől a marketingig járhatják be multilandet, azt a nemzetközi országot, ahol az eredményeket vetítik, ahol a legtöbb angol szónak hiába van magyar megfelelője és ahol az örökké termő cafetéria fa Erzsébet Utalványokat hajt. Jelenetek, stand-up és spontán értekezletek 2*45 percben.

Excel hiénáknak, az idegösszeomlás szélén álló közepvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatlatlan, a legjobb havi mítingeket is kenterbe verő előadás.

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!