Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Caveman - Ősember SB

Caveman - Ősember SB

Ellenállhatatlan komédia a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi-női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról.
Egy igazi stand up-comedyben, színházi fűszerezéssel, Kálloy Molnár Péter módra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ellenállhatatlan komédia a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi-női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról. Mindez egy igazi, hamisítatlan stand up-comedyben, színházi fűszerezéssel, Kálloy Molnár Péter módra.
Itt magára vagy épp a másikra ismerhet: a feleség, a férj, a barátnő, a barátnő barátnője, a focimeccsek szakértője, a horgász válogatott, a magyar plázacicák baráti köre, a szerető, a szertő jelölt és mindenki más.
Fény derül arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket és mit tesznek, ha ez megtörténik. Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulást tehetünk.

VIGYÁZAT szabadszájúan és szókimondóan SZÓRAKOZTATÓ!
Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadásban stroboszkóp világítási effektust alkalmazunk.
A villogó fény, az arra érzékenyeknél, egészségügyi problémát okozhat!

A magyar változatot készítette Litkai Gergely és Kálloy Molnár Péter.


előadja | Kálloy Molnár Péter

rendező | Szántó Erika

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!