Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Budapest@Play 10. Színházi Olimpia - PlayOn! Fesztivál
5

Budapest@Play 10. Színházi Olimpia - PlayOn! Fesztivál

Landesbühnen Sachsen; Platypus Theater Berlin (Németország)
Budapest@Play
Városfelfedező játék kiterjesztett valósággal

Helyszín: Kolibri Színház előcsarnoka, majd szabadtér
Nyelv: angol
60 perc
14+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 19. péntek, 17:30

A polgárok részvételére van szükség ahhoz, hogy a város élhetőbbé váljon. Amolyan földmérőként – Kafka: A kastély című műve alapján – a közönség egy digitális “mérőeszközzel” jár a városban adatgyűjtés céljából. Az út az okos városhoz vezet: Milyen a város körülöttem? Milyen szerepet játszom benne? 
A köztér digitális technikával történő szemlélete újraértelmezi a helyeket, kafkai helyzetekbe hozva játékossá avatja a nézőt. Járd be a város tereit, mintha egy virtuális színház színpada lenne! A Budapest@Play-ben egy interaktív történet főszereplőjévé válhatsz. 

Egyszemélyes városi séta, melynek hossza 60 perc/résztvevő, a megvásárolt jegyek egy órás időintervallumra szólnak. Négy percenként indulhat egy-egy néző, adott esetben rövid várakozási időre is számíthatunk. Kényelmes, az időjárásnak megfelelő öltözék, valamint gyaloglásra alkalmas, zárt cipő viselése ajánlott. A programot enyhe eső esetén is megtartjuk.

Az előadáshoz szükséges technikai eszközöket a színház biztosítja. 

Író:  Robert Griess 
Rendező: Dirk Neldner,  Johanna Jäger
Játéktervező: Sven Ehrentraut
Koreográfia: Wagner Moreira
Dramaturg: Kerstin Weiß

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Június 18-án a Hagyományok Házában az évad utolsó eseményén a gyermek, az ifjúsági és a felnőtt tagozat csoportjai is színpadra lépnek, a Timár Együttes közreműködésével. Az est folyamán vendégünk lesz a Csillagszeműek egri tagozata Panyik Henriett vezetésével. A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal csoportvezetők saját koreográfiái kerülnek színpadra. A műsort Vizeli Bálint és zenekara kíséri.

Ajánló


„Világi dalok szólóénekesekre és kórusokra, hangszerkísérettel és mágikus képekkel” – így álmodta meg Carl Orff szcenikus kantátáját, a zenetörténet egyik…

Daniel Lozakovich a 2023-as nyár Nyitókoncertjének vendége lesz a Margitszigeten. Fenséges muzsikálása teszi majd igazán varázslatossá a koncertet, melyet évről-évre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!