Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - Anabel Montesinos gitárművész mesterkurzusa

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - Anabel Montesinos gitárművész mesterkurzusa

9:00-12:00 és 14:00-17:00 h

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek

Anabel Montesinos, a spanyolországi Francisco Tárrega Nemzetközi Gitárverseny legfiatalabb győztese volt (17 évesen), és napjainkban ő a klasszikus gitárzene egyik vezető alakja. Számos neves gitárversenyen győzedelmeskedett, így például a Michele Pittaluga és a Citá di Alessandria versenyeken Olaszországban, valamint az Andrés Segovia gitárversenyen Spanyolországban. 2011-es turnéja a Carnegie Hall-ban kezdődött, de játszott már megosztott koncertet Paco De Luciával, fellépett Mexikói, Madridi, Finnországi zenekarokkal, a Moszvai Filharmonikusokkal, a Szentpétervári Filharmonikusokkal is.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!