Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BUDAPESTI BEMUTATÓ - ÁLOM LUXUSKIVITELBEN • Miskolci Balett

BUDAPESTI BEMUTATÓ - ÁLOM LUXUSKIVITELBEN • Miskolci Balett

A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 23. szombat, 19:00

Álom luxuskivitelben
Miskolci Balett
táncjáték két felvonásban Truman Capote kisregénye nyomán

Egy fiatal nő hajnalban kilép a taxiból, és megáll a Tiffany ékszerüzlet kirakata előtt, hogy elfogyassza reggelijét. Hogy honnan jött,senki nem tudja. Miután megette a croissant és megitta kávéját, hazasétál egy New York-i bérkaszárnyában lévő otthonába, lefekszik aludni. Kapucsengésre ébred. Egy jóképű fiatalember érkezik, egy ágrólszakadt író. Az új lakó. A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ.

Zene: zenei montázs
Díszlet: Juhász Kati
Jelmez: Bozóki Mara
Dramaturg: Csepi Alexandra
Koreográfus asszisztens: Füzi Attila
Koreográfus: Kozma Attila
Közreműködnek: a Miskolci Balett táncosai

Az előadás a Truman Capote Literary Trust hozzájárulásával valósul meg.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!