Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Budapest Show Kórus koncertje
6

Budapest Show Kórus koncertje

2019. május 25-én 18 órakor a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Oscar-díjas filmeket és filmzenéket idéz meg a Budapest Show Kórus.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 18:00

2019. május 25-én 18 órakor a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Oscar-díjas filmeket és filmzenéket idéz meg a Budapest Show Kórus: elhangzik többek között 2018 legjobb eredeti filmbetétdala, a Shallow; felcsendülnek a 2017-ben hat aranyszobrocskát nyert La La Land fülbemászó dallamai; hallhatunk részleteket az 1995-ben Hans Zimmer zenéjével Oscart nyert Oroszlánkirályból, valamint a régi kedvenc Jai Ho sem maradhat ki a műsorból, mely 2009-ben a legjobb filmnek választott Gettómilliomos Oscar-díjas betétdalaként hódította meg a világot.

A Budapest Show Kórus 2008-ban alakult az amerikai show kórus műfaj első hazai képviselőjeként, 10 éves jubileumát tavaly a MOM Kulturális Központban nagyszabású koncerttel ünnepelte. A műfaj különlegessége, hogy a kórus könnyűzenei dalokat ad elő többszólamú feldolgozásban, élő zenekari kísérettel, koreográfiával kiegészítve. Repertoárjukon sokféle stílus szerepel: pop, rock, jazz, gospel, spirituálé, musical és filmzene. Felléptek többek között a Milánói Világkiállításon, több koncertjük volt már a Budapest Jazz Clubban, közreműködtek Puskás Peti és a The Biebers dalaiban, a Kismenőkben és a Megasztárban; visszatérő fellépői a Vörösmarty téren rendezett karácsonyi és tavaszi vásároknak, valamint a Kórusok Éjszakájának. Iamyankkal közösen ők jegyzik a Brain Bar Budapest jövőfesztivál himnuszát. 2018 márciusában a 3. Magyar Filmdíj ünnepélyes díjátadóján szerepeltek a Vígszínházban, májusban közreműködtek a Budapest Voices 5 éves születésnapi koncertjén, nyáron pedig a Művészetek Völgyén és a SZIGET Fesztiválon is lehetett velük találkozni.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!