Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Lemezbemutató koncert Zakar Zoltán emlékére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 25. kedd, 19:30

Budapest Jazz Orchestra  - Az erdő titkai

Zakar Zoltán az elmúlt évtizedben rengeteg hangszereléssel segítette zenekarunk munkáját. Szörényi Levente, Tóth Vera, A Queen Real Jazz, és a régi magyar dalokat feldolgozó produkcióink nagysikerű darabjai kötődnek hozzá. Élő koncertjeink és lemezeink egyik meghatározó hangszerelője volt. Hosszantartó betegség után az 2021-ben veszítettük el.
A Secrets of the Forest (Az erdő titkai) című jazz-szvit a legendás debreceni Nagyerdő hangulatainak állít emléket. A hét tételből álló mű igyekszik megörökíteni a hely misztériumát, a szerző emlékeit, gondolatait.
A jazz műfajának alapvető stílusain keresztül szólalnak meg a tételek, hagyományos 17 tagú big band felállásban. 2022-ben rögzítette a Budapest Jazz Orchestra a lemezanyagot, mely megtalálható minden online zenei platformon, illetve megjelent CD lemez formájában is.

Szervező: Budapest Jazz Orchestra
Helyszín: MMMH

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Ajánló


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!