Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Budapest Bár Karácsonyi koncert

Budapest Bár Karácsonyi koncert

Tölts el a Budapest Bárral két nyugodt órát december 22-én: élvezd a zenét, hallgasd a dalokat, mártózz meg a csodálatos dalokban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 22. vasárnap, 19:00

BUDAPEST BÁR KARÁCSONYI KONCERT
MOM KULTURÁLIS KÖZPONT
 
Semmiképpen ne gyere el a Budapest Bár Karácsonyi koncertjére, hiszen még ki kell vasalni a függönyt, meg kell sütni a tizedik féle süteményt, el kell menni a piacra 3 kiló pontyért, venni kell még két csomag karácsonyi díszt és egy kiló szaloncukrot és be kell szerezni 4 pár zoknit a nagypapának. Kinek van ideje koncertre menni Karácsony előtt két nappal? Valóban nincs időd? Valóban ezek a fontos dolgok? Vagy inkább azt szeretnéd, ha szeretteiddel együtt elegánsan felöltöznél, megfognád a kezüket, és beülnél a Budapest Bár Karácsonyi koncertjére, ahol nagyszerű muzsikát hallgathatsz, elmerülhetsz a kedvenc dalaidban, lecsendesedhetsz és átadhatod magad az érzelmeknek. Ahol megpihenhetsz, feltöltődhetsz és ráhangolódhatsz az ünnepekre. Tölts el a Budapest Bárral két nyugodt órát: élvezd a zenét, hallgasd a dalokat, mártózz meg a csodálatos dalokban!

Egyébként be is költözhetsz a MOMba erre a napra – a délutáni és esti műsorban ugyanis más-más énekesekkel lépünk fel, így a műsor is teljesen más lesz. Igazi Budapest Bár marathon részese lehetsz, ha mindkét előadásra jegyet veszel!
 
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
 
A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs
kedvenccé vált.
 
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!
 
A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Délutáni koncerten fellép a zenekar mellett: Frenk, Németh Juci, Rutkai Bori, Keleti András, Szűcs Krisztián, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László

Esti koncerten fellép a zenekar mellett: Behumi Dóri, Ferenczi György, Keleti András, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Mező Misi.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!