Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 18:00

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM: A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA
Kezdés időpontja: 2022.12.09 18:00

Ha magyar sörről esik szó, a legtöbb embernek Kőbánya vagy a Dreher név ugrik be. Pedig a 19. században, a filoxéra vész árnyékában megszületett promontori sörfőzés is híres volt egykor. A sörgyár kiépítésének és üzleti ismertségének megteremtői a svájci Haggenmacherek voltak, akik a hazai malomiparban betöltött szerepük mellett a sörgyártásban is jelentős eredményeket értek el. Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Előadó: Gyönki Viktória

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!