Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BQW 2/6 Szigeti Quartet

BQW 2/6 Szigeti Quartet

A Szigeti Quartet 2017-ben alakult friss formáció, melyben páratlan muzsikusok találtak egymásra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 15:30

Műsor:

Schubert: c-moll vonósnégyes tétel D 103

d-moll vonósnégyes "Halál és a lányka" no. 14

A Szigeti Quartet 2017-ben alakult friss formáció, melyben páratlan muzsikusok találtak egymásra. Primáriusuk, Nagao Haruka számos nemzetközi verseny győzteseként (legutóbb a Gianluca Campociaro International Music Competition, 2016) és díjazottjaként (3. helyezés: Dominique Peccatte International Competition, Franciaország 2016, döntős: Lyon International Chamber Music Competition, Franciaország 2014)  2016 óta a Magyar Állami Operaház koncertmestere. A két belső szólam képviselője, Stankowsky Nóra (a 2010-es Montserrat Alavedra Kamarazenei Verseny I. helyezettje) az Operaház szólamvezetője, és Ludmány Dénes, 2007 és 2011 között a spanyol Quiroga Vonósnégyes tagja, ez időben a Zaragozai Zeneművészeti Főiskola (CSMA) kamarazene tanára,2018-ig az Operaház szólóbrácsása,majd 2018 óta a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja. Rózsa Richárd, az együttes csellistája, a MÁV Szimfonikusok cselló szólamvezetője, és a Chamber Orchestra of Europe állandó kisegítője, rendszeres fellépője a hazai és nemzetközi kamarazenei életnek. Eddig olyan partnerekkel játszott, mint Maxim Vengerov, Gulyás Márta, Rolla János vagy Gustav Rivinius.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!