Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Borból lett művészet: Parti Nagy Lajos és a Villányi Pinot Noir

Borból lett művészet: Parti Nagy Lajos és a Villányi Pinot Noir

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet.A mai est vendége Parti Nagy Lajos író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazató.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 16. csütörtök, 19:00

„Irgundum-burgundum, érzékeny, rubintos dög, így nevezgette a háta mögött a Pinot Noirt, ha csak a közelibe fért, de nem mer amaz dög vót, hanem mer emez szerelmes…”

A Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium boraikból. Az így született versek és novellák esszenciájából művészi rajzokat varázsolt az alkotó kéz, amelyek immár címkék formájában ékesítik a borospalackokat.

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet.

A mai est vendége Parti Nagy Lajos író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója 
Beszélgetőtárs:Juhász Anna, irodalmár
Közreműködik:Rába Roland, színművész

Jegytípusok:
Kóstoló: részvétel az esten és egy pohár bor
Borbarát: részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Pinot Noir, amit a helyszínen lehetőség lesz dedikáltatni a szerzővel


 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!